domingo, 6 de diciembre de 2015

ENDÍVIES AMB SALSA BEIXAMEL

INGREDIENTS:
2 endívies (si són com plat únic feu el doble)
Mitja llimona
8 talls de pernil dolç
Salsa beixamel
Formatge si voleu gratinar 

PREPARACIÓ
Posar dins d'una olla amb aigua  les endívies tallades per la meitat, amb  mitja llimona.
Cal que bulli l'aigua fins deixes les endívies tendres (Entre 20 i 25 minuts).
Les traurem de l'olla i deixem que es refredin dins d'una escorredora.
Preparar la salsa beixamel.
Mentre embolicarem les endívies amb dues capes de pernil dolç.
En una plata per anar al forn es posa una fina capa de la salsa.
A sobre de la capa de la salsa col·loquem les endívies embolicades i aboquem la resta de la salsa restant.
Les podem escalfar simplement al forn o gratinar amb formatge.

No hay comentarios:

Publicar un comentario