sábado, 11 de junio de 2011

Coca de ratafia

COCA DE RATAFIA

INGREDIENTS:

200 gr. Farina
200 gr. Sucre
6 ous
125 cl. Ratafia
125 g. Oli de gira-sol
8 gr. Llevat “Royal”
150 gr. Panses sense pinyol

PREPARACIÓ:

Separeu les clares i les rovells dels ous.
Bateu les clares a punt de neu.
Cal, també, batre els rovells amb el sucre.
Separeu les panses de la ratafia.
Barregeu la farina tamisada amb el llevat, l’oli i la ratafia de les panses.
Afegiu-ho als rovells.
Finalment afegiu les clares batudes a punt de neu.
Cal que ho cogueu al forn a 180 º durant uns 20-25 5min.

1 comentario:

  1. Una amiga em va dir que no sabia que fer amb la ratafia. Aquí hi ha una recepta d'una coca o pa de pessic molt bo.
    Dedicat a la Mati

    ResponderEliminar