jueves, 14 de julio de 2011

Pollastre en escabetx

És un plat molt bo per l'estiu.
ESCABETX DE POLLASTRE ALS VINAGRES
4 pits
mig got de vi blanc
mig got de vinagre de xerés
mig got de vinagre de módena
200 gr. de xampinyons.
1 ceba i 2 pastanagues
1 fulla de llorer
5 cullerades d’oli d’oliva
sal i pebre
El forn es pre-escalfa a 200º.Els pits es salpebren, s'unten d’oli i es posen en una plata per anar al forn.
S’enfornen durant 15 minuts i es reserven.
En una paella es posa la ceba, la pastanaga i els xampinyons picats i nets amb l’oli i el llorer, durant 12 - 15 minuts. S’aboca vi i els vinagres i es deixa que es redueixin a la meitat.
Es passa tot pel xinès i es sala al gust
Es talla el pollastre en filets i es deixa macerar en la salsa obtinguda, durant 24 hores en un lloc fresc.
(Quan ho he congelat i descongelat després,ha millorat molt)

No hay comentarios:

Publicar un comentario