domingo, 6 de noviembre de 2011

TARTA DE fruites del bosc



INGREDIENTS
Per la base (tres unitats grans)
500 g. farina
250 g. mantega
125 g. sucre llustre
1 ou
5 fulls de gelatina neutra
2 paquets de 300 g. de fruites dels bosc congelades(les compro a La Sirena)
5 cullerades de sucre
Les fruites es posen a descongelar el dia abans, en un vol gran. Un cop descongelades es posen dins d’un colador amb un recipient gran a sota per recollir-ne el suc.
Per fer la tarta Es posa la farina fent un volcà i al forat del mig es posa la mantega - fosa al bany maria - el sucre i els ous,es treballa tot fins aconseguir homogeneitat .
S’estén sobre el marbre enfaritat i es coloca sobre un motllo desmontable. .(la resta de la massa es pot congelar per aprofitar un altre dia)
Es punxa la superfície amb una forquilla i s’enforna uns 15 minuts, a 180º ,amb cigrons a sobre per què no s’infli
Un cop freda la tarta es prepara una crema .(Prefereixo fer la de Potax)
El suc deixat per les fruites i el sucre es posen a bullir uns 10-15 minuts per que facin un almívar suau Els fulls de gelatina es posen en remull 10 minuts en aigua freda.
La gelatina un cop escorreguda s’ha de barrejar amb l’almívar tebi .
Es col•loquen les fruites sobre la tarta i seguidament vesarem l’almívar i la gelatina. Cal que estigui unes dues hores a la nevera.(si es té pressa ho poso 15 minuts al congelador i després ho trec per posar-ho a la nevera)

No hay comentarios:

Publicar un comentario