domingo, 11 de marzo de 2012

Cutiers (empanadilles xineses)

Ingredients:
200 g. de farina
Aigua (un got)

Pel farciment: ceba,pebrot vermell, carn picada, pastanaga...
Tot el que es vulgui tallat molt petitet.

Es posa la farina en un  bol  i s'afegeix l'aigua a poc a poc.
 Es treballa amb les mans fins aconseguir una bola .
S'enfarina el marbre i s'estira la massa de la bola. Amb un tallapastes es  marquen rodones on es diposita el farcit.






Amb els dits ajuntarem les dues vores del cercle tancant-les.










En una paella posarem un petit raig d'oli i les anirem posant.
Un cop estiguin totes a la paella encendrem el foc. Quan sentim que l'oli espetega afegirem aigua tèbia que quasi cobreixi els cutiers. Afluixarem el foc i taparem la paella.
Ja es poden menjar en el moment que l'aigua s'hagi evaporat,
Es serveixen amb salsa de soja.

3 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  2. Han d'esser molt bons!!
    Potser un dia els faig.
    Un petó

    ResponderEliminar
  3. Felicitats!
    Vaig fer aquesta recepta: no es pot mirar, això si, però estava bona per a menjar.

    http://maryq3.wordpress.com/2013/06/15/jiaozi-empanadilles-xineses/

    ResponderEliminar