Ingredients:
200 g. de farina
Aigua (un got)
Pel farciment: ceba,pebrot vermell, carn picada, pastanaga...
Tot el que es vulgui tallat molt petitet.
Es posa la farina en un bol i s'afegeix l'aigua a poc a poc.
Es treballa amb les mans fins aconseguir una bola .
S'enfarina el marbre i s'estira la massa de la bola. Amb un tallapastes es marquen rodones on es diposita el farcit.
Amb els dits ajuntarem les dues vores del cercle tancant-les.
En una paella posarem un petit raig d'oli i les anirem posant.
Un cop estiguin totes a la paella encendrem el foc. Quan sentim que l'oli espetega afegirem aigua tèbia que quasi cobreixi els cutiers. Afluixarem el foc i taparem la paella.
Ja es poden menjar en el moment que l'aigua s'hagi evaporat,
Es serveixen amb salsa de soja.
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
ResponderEliminarHan d'esser molt bons!!
ResponderEliminarPotser un dia els faig.
Un petó
Felicitats!
ResponderEliminarVaig fer aquesta recepta: no es pot mirar, això si, però estava bona per a menjar.
http://maryq3.wordpress.com/2013/06/15/jiaozi-empanadilles-xineses/