domingo, 22 de abril de 2012
Ous farcits de xampinyons i salmó
INGREDIENTS: (per 4 persones)
6 ous durs pelats i tallats per la meitat.
Mitja ceba tallada en petits bocins
400 g de xampinyons tallats
300 g, de salmó fumat tallat
Salsa beixamel.
Oli.
ELABORACIÓ:
En una paella posar l'oli i coure la ceba.
A mitja cocció afegir els xampinyons . Coure-ho durant 15 minuts a foc lent i remenant sovint.
Quan apaguem el foc afegirem els rovells cuits dels ous.
En una plata per anar al forn posarem una fina capa de beixamel.
Col·locarem les mitges clares al damunt de la beixamel .
Afegirem el salmó a la barreja de xampinyons, ceba i rovell d'ou.
Farcirem les clares.
Abocarem la salsa beixamel per sobre.
Ho escalfarem al forn uns 15 minuts.
Etiquetas:
beixamel,
ceba,
ous,
recepta,
salmó,
segon plat,
xampinyons
Suscribirse a:
Enviar comentarios (Atom)
Amics tots de la Montse: Aquest és un plat exquissit, creieu-me. I ho dic per experiència!!!
ResponderEliminarProvaré de fer-lo...
Carme