sábado, 13 de julio de 2013

PASTÍS DE SALMÓ de la Bea
Ingredients
200 gr. de salmó fumat
1 ampolla de crema de llet
3 ous sencers
1 cullerada de salsa ketxup
1 llauna de tonyina en oli (d’1/8)
2/3 llesques de molla de pa.
Sal i pebre
Per la salsa
Maionesa
Crema de llet
Ketxup
* 1 cullerada se suc de taronja o mandarina
* 1 culleradeta de Gran Marnier sec
* Són prescindibles, però li donen més gust.
Preparació
Posar la molla de pa en un bol amb la crema de llet i els ous.
Deixar remullar una mica (un matí p.ex.) a la nevera.
Quan el pa sigui remullat, posar tots els ingredients  (guardar una mica de salmó per adornar) al pot de la batedora i triturar-ho ben fi.
Untar un motlle rectangular i empolsar amb pa torrat.
Posar la pasta al motlle i coure al forn,  al bany maria a 180º durant uns 40’.
Caldrà tapar el motlle perquè no faci “crosta”.

Preparar la salsa barrejant tots els ingredients , repartir per sobre el pastís i guarnir-ho amb el salmó que ha sobrat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario