miércoles, 10 de julio de 2013

TOCINILLOS

INGREDIENTS:

12 rovells d’ou
300 gr. sucre
125 cl. d’aigua
2 cll. Cacau
1 sobre Nescafé


PREPARACIÓ:

Poseu l’aigua i el sucre en un pot i feu-lo  bullir fins fer-se un almívar a punt de fil (que és quan des de la cullera que s’agafa cau l’almívar deixant un fil).
En un bol poseu els rovells i quan almívar està a punt l’aboqueu a poc a poc sobre els rovells tenint la precaució de que l’almívar no toqui l’eina amb la que s’està remenant ja que quallaria de cop.

Cal que ho passeu per un colador xinès i ho aboqueu en els motlles. Els motlles petits han d’estar untats amb glucosa. Poseu els motlles en una vaporera i els cogueu fins que, punxant alguns d’ells, la punxa ja no surti mullada.

Si els voleu fer amb gust de cafè o xocolata cal que barregeu una tercera part del líquid amb el cacau o el sobre de Nescafé abans de passar-ho pel colador.


No hay comentarios:

Publicar un comentario