TOCINILLOS
INGREDIENTS:
12 rovells d’ou
300 gr. sucre
125 cl. d’aigua
2 cll. Cacau
1 sobre Nescafé
PREPARACIÓ:
Poseu l’aigua i el sucre
en un pot i feu-lo bullir fins fer-se un
almívar a punt de fil (que és quan des de la cullera que s’agafa cau l’almívar
deixant un fil).
En un bol poseu els
rovells i quan almívar està a punt l’aboqueu a poc a poc sobre els rovells
tenint la precaució de que l’almívar no toqui l’eina amb la que s’està remenant
ja que quallaria de cop.
Cal que ho passeu per un
colador xinès i ho aboqueu en els motlles. Els motlles petits han d’estar
untats amb glucosa. Poseu els motlles en una vaporera i els cogueu fins que,
punxant alguns d’ells, la punxa ja no surti mullada.
Si els voleu fer amb
gust de cafè o xocolata cal que barregeu una tercera part del líquid amb el
cacau o el sobre de Nescafé abans de passar-ho pel colador.
No hay comentarios:
Publicar un comentario