PASTÍS ÀVIA ANA
Ingredients:
4
ous
160
sucre
120
farina
120
mantega
6
gr. Impulsor
100 xocolata fondant
Engegar el forn a 180º. Posar la mantega a i
la xocolata també
a fondre al bany maria.
Es baten les
clares a punt de neu i afegint els
rovells i després el sucre sense deixar de batre.
Cal afegir la
farina, tamisada, a poc a poc i remenant amb una espàtula. Quan tinguem la
meitat de la farina afegida abocarem la mantega fosa i la xocolata. Acabarem
d’afegir la farina i remenarem només fins que quedi tot del mateix color.
Abocarem la massa en un motlle untat de mantega.
Enfornarem uns
10-15 minuts a 180 graus i després afluixarem una mica el forn fins que punxant
amb una agulla aquesta surti seca.
Desemmotllar quan el pastís quedi
tebi.
Moltes gràcies per la recepta, la faré segur que ben aviat.
ResponderEliminarD'una amiga Deulofeuana!