domingo, 2 de octubre de 2011

CARABASSA FARCIDA

Una carabassa de 1.5 kg. (aprox).
300 gr. d’espinacs ,ja bullits.
Orenga, sal i pebre
40 gr. de mantega
2 cullerades d’oli d’oliva
2 ous
100 gr. de parmesà
Una o dues terrines de formatge fresc


Obrir la carabassa, per sobre, traient-li com una tapadora-barret.( que després se li tornarà a posar). Buidar-la de llavors amb una cullera.
Es posa sal i pebre a l’interior.
Es barregen els ous, els formatges i l’orenga. Es fica a dins de la carabassa una capa de formatge rallat. Després una capa d’espinacs i una de la barreja anterior fins a que quedi plena, sense que arribi a dalt de tot, ja que al coure-la augmenta de volum i es desbordaria fora de la carabassa.
Es posa la tapa de la carabassa i es posa a coure en el forn en una plata una mica engreixada. Ha de coure unes dues hores a forn mig.

No hay comentarios:

Publicar un comentario