domingo, 2 de octubre de 2011

CONILL AGREDOLÇ

INGREDIENTS (per a 4 persones):
1 conill trossejat
1 got de vinagre
2 pomes tipus Golden
2 cullerades de sucre
1 got de vi blanc
Oli
aigua
panses i pinyons (un bon grapat de cada un)
PREPARACIÓ:
Renteu les pomes, talleu-les a quarts i traieu-ne el cor.
Fiqueu-les al forn (pre-escalfat) mullades amb un got de vi i
una mica d'aigua i deixeu que es coguin.
Saleu el conill i enrossiu-lo en una cassola amb oli. Quan
estigui enrossit, afegiu-hi el sucre. A continuació, aboqueu-hi
el vinagre i deixeu-ho coure a foc suau.
Afegiu-hi les panses i els pinyons i deixeu que el líquid es
redueixi fins que quedi una mena d'almívar.
PRESENTACIÓ DEL PLAT:
Poseu el conill acompanyat de la salsa, les panses i els
pinyons, i decorat amb les pomes al forn per sobre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario