domingo, 2 de octubre de 2011

PERES AL VI AMB SALSA DE CACAU

INGREDIENTS:
1Kg. de peres (blanquilla)
200 gr. de sucre
300 gr. d’ aigua
300 ml. de vi negre
Corfa de 2 taronges
Claus o/i canyella (una)
Per la salsa calenta
Menta fresca
20cl. d’ aigua
4 a 6 c de cacau
4 c de sucre
50 gr. de mantega
PREPARACIÓ:
Peleu les peres, deixant les cues. Poseu l’ aigua i el sucre en
una cassola,fins que es dissolgui a foc lent.
Poseu les peres i les cobriu amb el vi, també heu de
posar la pell de taronja, el clau i/o la canyella.
Ho feu bullir a foc fort fins que les peres són cuites. Retireu
les peres del líquid i deixeu reduir fins a la meitat, (les poseu
en pots per fer conserva o es poden congelar).

Per fer la salsa calenta poseu l’ aigua amb la menta fins que
es redueixi el líquid a la meitat, ho coleu i ho torneu a posar
al foc amb el cacau i el sucre. Ho deixeu coure una mica i
al final incorporeu la mantega i apagueu el foc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario