miércoles, 8 de febrero de 2012

Tarta Sacher

Per la tarta
6 ous
125 xocolata fondant (mínim 45% de cacau)
120 farina
1o gr. impulsor (llevat Royal)
120 mantega (o margarina)
120 sucre en pols (és sucre normal molt en un molinet de cafè)
Un xic de canyella i una cullerada de rom.

Pel farcit:
300 gr. De melmelada d’albercoc (si no la feu compreu la de Le Bonne Maman)

Per la cobertura
125 xocolata
120 margarina
Posar la mantega mig fosa amb el sucre i batre-la. Afegir les rovells i el fondant fos al bany "maria" amb una cullerada de rom i un xic de canyella. Afegir la farina tamisada amb l’impulsor. Afegir les clares a punt de neu, remenant el just.
Enfornar durant 50 minuts a 180 graus
Un cop freda tallar per la meitat horitzontalment i posar la melmelada pel mig i per sobre, posar a la nevera,
Posar la margarina a fondre al bany maria i abans de comenci a bullir s’afegeix la xocolata i es treu del foc. Es remena fins que la xocolata s’hagi fos dins la margarina (si li costa posarem el pot al bany maria una mica) deixar caure per sobre el pastís. La cobertura restant es pot guardar per una altra tarda.

El pa de pessic (el bizcocho) es pot congelar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario