domingo, 22 de mayo de 2011

Amanida primavera

AMANIDA  PRIMAVERA                                                           




  INGREDIENTS: 
  1 pot de remolatxa
1-2 llaunes de tonyina
Ceba tendra
1-2 ous durs
Maionesa
Endívies


PREPARACIÓ:

Deixem escórrer la remolatxa una bona estona.
Tallem la ceba tendra a la juliana i la deixem en remull.
Tallem a trossos petits la remolatxa, afegim la tonyina, la clara del ou dur i la ceba. Ho remenem tot amb una mica de maionesa i li donem una forma de semiesfera.
Ratllem per sobre el rovell d’ou dur i acabem de decorar l’amanida amb les fulles d’endívia.

3 comentarios:

  1. Hola Montse,
    Molt Bé !!
    un suggeriment? les fotos, si són més grans, entren pels ulls i la gent llegirà la recepta. I Els que no som capaços de fer la recepta,almenys disfrutem mirant les fotos .
    una abraçada.
    Pere

    ResponderEliminar
  2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
  3. Bona nit!
    Aquesta és l'amanida tan bona que m'has ofert aquest migdia?
    Un petó,
    Carme

    ResponderEliminar