AMANIDA PRIMAVERA |
INGREDIENTS:
1 pot de remolatxa
1-2 llaunes de tonyina
Ceba tendra
1-2 ous durs
Maionesa
Endívies
PREPARACIÓ:
Deixem escórrer la remolatxa una bona estona.
Tallem la ceba tendra a la juliana i la deixem en remull.
Tallem a trossos petits la remolatxa, afegim la tonyina, la clara del ou dur i la ceba. Ho remenem tot amb una mica de maionesa i li donem una forma de semiesfera.
Ratllem per sobre el rovell d’ou dur i acabem de decorar l’amanida amb les fulles d’endívia.
Hola Montse,
ResponderEliminarMolt Bé !!
un suggeriment? les fotos, si són més grans, entren pels ulls i la gent llegirà la recepta. I Els que no som capaços de fer la recepta,almenys disfrutem mirant les fotos .
una abraçada.
Pere
Este comentario ha sido eliminado por el autor.
ResponderEliminarBona nit!
ResponderEliminarAquesta és l'amanida tan bona que m'has ofert aquest migdia?
Un petó,
Carme