viernes, 27 de mayo de 2011

Mandonguilles de bacallà amb pinyons

MANDONGUILLES DE BACALLÀ-
BACALLÀ, PATATA BULLIDA, PINYONS, OUS, ALLS , JULIVERT, POMA, NOU MOSCADA,CANYELLA, CEBA , MANTEGA, XERES, I NATA LÍQUIDA
La pasta: Es posa un pot amb aigua, quan l’aigua bulli, s’apaga el foc i es posa el bacallà prèviament dessalat.
Passat uns deu minuts s’escorre el bacallà i es barreja amb la patata bullida. Després s’hi afegeix pinyons , all, julivert, ou, nou moscada, canyella en pols i una mica de nata líquida i es barreja fins fer una massa compacta. Es torneja i es passa per ou i farina de galeta. Es fregeixen.
La salsa. Es cou la ceba amb mantega i poma, s’hi afegeix una reducció de xerès i nata líquida fins que s’aconsegueix la consistència de la salsa

No hay comentarios:

Publicar un comentario